Rampa pro invalidní vozík Hliník 2x skládací 152cm 270kg

Rampa pro invalidní vozík Hliník 2x skládací 152cm 270kg

6 555,00 vč. DPH

• Mobilní a flexibilní
• Úspora místa
• Rozměry 1520 x 730 x 50 mm
• Nosnost 270 kg

Qty:
Porovnání
Katalogové číslo: 30241 Kategorie: ,
Brand:

Popis

Tato praktická dvojitá skládací rampa pro invalidní vozík vyrobená z lehkého hliníku se snadno přepravuje a je dokonalým mobilním pomocníkem . Je skládací jak na délku, tak na šířku. Schodišťové stupně jsou bez námahy přemostěny a zajišťují bezbariérový přístup .

Mnohonásobný design umožňuje snadné a prostorově úsporné úložiště .

To se vyznačuje tím, výhodu , že sestává z pouhého jedné složky místo 2 kolejnice, které mají být upravena v příslušné odpovídající vzdálenosti od sebe navzájem.
Rampa se jednoduše sklopí jedním ručním pohybem v podélném i širokém směrua díky své hmotnosti pouhých 12,8 kg se bez námahy přepravuje na poskytnuté rukojeti jako kufr. Má nosnost 270 kg a vyznačuje se snadnou manipulací a flexibilním polem použití . Rampa má neklouzavý povrch . To znamená, že jej lze použít za všech povětrnostních podmínek . Na obou stranách je zvýšený okraj, který zajišťuje nejen bezpečnou jízdu, ale také prokluz na obě strany.

Je třeba vzít v úvahu, že rampa musí být kdykoli zajištěna proti sklouznutí. Kromě toho je třeba se vyhnout jednostranným nákladům a soustředěným nákladům; maximální zatížení je zaručeno pouze v případě celoplošného zatížení na celou šířku rampy.

Další informace

Hmotnost 14,00 kg
Rozměry 80 × 40 × 24 cm
EAN

Max. Nosnost

270 kg

Rozměry

152,5x72x5 cm

Materiál

Hliník

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Rampa pro invalidní vozík Hliník 2x skládací 152cm 270kg“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

X