Kvalitní 12L lis na ovoce jablečný mošt vč. Pulp Bag

Kvalitní 12L lis na ovoce jablečný mošt vč. Pulp Bag

Original price was: 2 389,00Kč.Current price is: 2 099,00Kč. vč. DPH

• 12 litrový dřevěný lis na ovoce
• S kovovou konstrukcí vřetena
• Včetně lisovací tkaniny
Porovnání
Katalogové číslo: 30163 Kategorie: ,
Brand:

Popis

tímto robustním lisem na ovoce můžete připravit chutnou šťávu z vašeho oblíbeného ovoce. Ze stromu nebo keře přímo do sklenice – čerstvější a zdravější už jen těžko může být.
;
;Jedná se o vřetenový lis, který díky průběžnému ocelovému vřetenu poskytuje velmi vysoký lisovací tlak. Vřeteno se uvede do pohybu mechanickým pohonem a zcela vylisuje ovoce. Lis na ovoce má kvalitní lisovací koš vyrobený z vzhledově atraktivního (červeného) bukového dřeva. Má maximální kapacitu 12 litrů, aby bylo možné vyrobit dostatek aromatické šťávy. Všimněte si však, že šnekové lisy jsou určeny pouze pro další zpracování rmutu. Jedná se o již silně rozdrcené ovoce, které se následně plní do lisu na ovoce a lisuje do šťávy. Lisy této konstrukce nemohou zpracovat celé ovoce. Proto by se např. jablka a hrušky měly nejprve zpracovat na kaši. Celé, poloviční nebo čtvrtkované ovoce nelze lisovat.
;
;Každý druh ovoce vyžaduje svůj vlastní typ přípravy. Např. hrozny by se měly nejprve rozdrtit. To lze provést pomocí mlýnku na ovoce nebo ručně. Jádrové ovoce musí být předem osazeno peckami. Množství výtěžnosti šťávy závisí na obsahu vody v ovoci a ne na úsilí obsluhy. Pokud je ovoce správně připraveno, lze jej snadno stlačit jednou rukou.

EAN: 4250390868537

Rozměry: Celkové rozměry: 370 x 370 x 575 mm
Vnitřní průměr koše: 240 mm
Výška koše: 270 mm
Rozměry vřetena: ø 19 x 410 mm
Průměr záchytné vany: 360 mm
Výška odtoku: 145 mm
Barva: hnědá, červená
Kapacita v litrech: 12 litrů
Výška: 575 milimetrů
Materiál: Dřevo, plast, kov
Typ produktu: odšťavňovač
Hlasitost: 12 litrů
Přesný typ produktu: lis na ovoce

Další informace

Hmotnost 9,56 kg
EAN

X