Grilovací deska Dutch Oven Ø44cm dřevěné rukojeti 2 sady nohou výška 20cm + 32cm

Grilovací deska Dutch Oven Ø44cm dřevěné rukojeti 2 sady nohou výška 20cm + 32cm

Original price was: 1 505,00Kč.Current price is: 1 115,00Kč. vč. DPH

• Grilovací deska s vnitřním zakřivením
• Průměr: 44 cm
• 2 sady nohou: výška 20 cm + 32 cm
• Materiál: litina + dřevěná madla
• Vhodné pro otevřené krby a grily
Qty:
Porovnání
Brand:

Popis

S tímto grilem můžete grilovat, vařit a opékat přímo nad táborákem nebo v kotlíkovém grilu. Na otevřeném ohni nebo žhavém uhlí se tak dá připravovat nejen maso, ryby a zelenina, ale i pokrmy, které jsou na gril nezvyklé, jako je pizza nebo těstoviny.

Talíř má mírné vnitřní zakřivení, aby nehrozilo, že by něco přes okraj překapávalo do ohně nebo uhlíků. Díky neustálému uvolňování tepla se na kulatém 44 cm talíři rovnoměrně ohřívají i větší grilované pokrmy, což usnadňuje dosažení dokonalých výsledků grilování.

Rošt je dodáván se dvěma sadami nohou různých délek. V závislosti na aplikaci si můžete vybrat nohy 20 cm nebo delší verzi s 32 cm. Ty lze rychle našroubovat nebo sundat, což rozšiřuje možnosti použití a usnadňuje přepravu.

Díky výrobě z litiny boduje deska ideálním rozložením tepla pro rovnoměrné výsledky grilování. Navíc byla deska předem ošetřena rostlinným olejem, aby vytvořil nepřilnavý efekt. Tento efekt se při každém použití ještě zlepšuje, protože opakovaným grilováním a opékáním vzniká tzv. patina (vrstva), což znamená, že se na grilovací desce nic nelepí.

Praktické dřevěné rukojeti neabsorbují teplo z talíře a tudíž jej nepředávají dál. Díky tomu je manipulace s grilovací deskou bezpečnější. Mějte však na paměti, že madla i přes svou konstrukci dokážou pohlcovat a předávat teplo z varné desky, pokud je varná deska přímo pod madlem. Chraňte si proto své ruce odpovídajícím způsobem.

Poznámka k péči:
Grilovací desku čistěte horkou vodou a nepoužívejte čisticí prostředky. Protože ochranná vrstva tuku by měla na talíři zůstat. Nepoškrábejte povrch grilovací desky a vždy ji skladujte na suchém místě.

Charakteristika
Rozměry: Průměr: 44 cm
Výška: 20 cm a 32 cm
Materiál: litina

Další informace

Hmotnost 7,5 kg
Rozměry 60 × 32 × 4 cm
EAN

Rozměry

58 x 30 cm

Materiál

Nerezová ocel

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Grilovací deska Dutch Oven Ø44cm dřevěné rukojeti 2 sady nohou výška 20cm + 32cm“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

X